Stages

Voor enthousiaste scholieren biedt VSB Groep een prachtige combinatie tussen een uitdagende baan en leren. Bij VSB Groep kan je op verschillende niveaus en binnen verschillende vakgebieden opgeleid worden en krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen onder het toeziend oog van ervaren vakspecialisten. Al jaren is VSB Groep een erkend leerbedrijf.

MBO stages
Voorbeelden van populaire werk- en leerfuncties zijn bijvoorbeeld bedrijfsautotechnicus en constructiewerker, waarbij je met de meest moderne apparatuur en gereedschappen het vak leert.

Een andere uitdagende stage is de functie van verkoopmedewerker, dit kan zowel op het gebied van Trucks & Trailers als Sierbestrating.

Bekijk al onze MBO stageplaatsen >>

Thieme van Mourik, 19 jaar, student aan het Koning Willem 1 college in Den Bosch, studeert manager transport en logistiek niveau 4. Hij liep stage bij de VSB Groep van augustus 2020 tot juni 2021. Hierover schrijft hij:

“Bij VSB Groep ben je op de juiste plek voor logistieke uitdagingen. Zo leer je onder andere ritplanningen maken voor de steentrailers en communiceren met klanten. Alle medewerkers zijn bereid om je te helpen, het is een leuk en gezellig team. Ik heb het dan ook als een zeer fijne stageperiode ervaren en kan dit dan ook zeker aanraden. Ik kan dan ook aankondigen dat ik ben aangenomen voor een vaste functie na mijn opleiding.”

 

 

Siem Tromp, 20 jaar, student aan het ROC in Nijmegen, studeert mediavormgeving niveau 4. Hij liep stage bij de VSB Groep van februari 2021 tot en met juni 2021. Hierover schrijft hij:

“Mijn taak was vooral zorgen dat de vormgeving er top uitzag. Voor mijn stageproject moest ik helpen met het organiseren van het 35 jarig bestaan van VSB Groep. Voor dat project heb ik verschillende dingen moeten ontwerpen, onder andere het 35 jarig bestaan logo, flyers en nog veel meer. Hier heb ik een hoop van geleerd, met name het communiceren met collega’s, de communicatie met andere bedrijven, al met al heb ik een goede en leuke ervaring van deze periode en zou ik het zeker aanraden bij andere studenten. Ik kan dan ook aankondigen dat ik ben aangenomen voor een vaste functie na mijn opleiding.”

 


Casper Koopmans, 22 jaar, student aan het ROC Rivor in Tiel studeert Marketing en Communicatie niveau 4. Hij liep stage bij de VSB Groep van November 2016 tot April 2017. Hierover schrijft hij:

´´De VSB Groep is een stagebedrijf waar je meerdere kanten van de handel kunt ervaren. Je kunt er veel leren over verkoop en marketing maar ook steek je veel op van inkoop, transport en communicatie. Iedereen staat in het bedrijf open om je te helpen ontwikkelen en het team is zeer prettig in de samenwerking. Ik heb een hele leuke en leerzame stageperiode gehad  en kan de stageplaats dan ook zeker aanraden!´´

HBO stages
Ook voor een HBO stages voor de opleidingen Small Business and Retail Management, International Business and Languages, Commerciële Economie, Marketing en Communicatie hebben stageplaatsen. Upload je CV en motivatiebrief en geef in je motivatie aan welke periode je vanuit school stage moet lopen en wat je hierin moet doen. De VSB Groep heeft al studenten van verschillende Hogescholen begeleid, waaronder de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Ismay van der Mark, 20 jaar, student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, studeert Logistics Management. Zij liep stage bij de VSB Groep van februari 2021 tot februari 2022.

“Tijdens mijn stage heb ik op verschillende afdelingen van het bedrijf meegekeken. Verkoop, planning en administratie staan dicht met elkaar verbonden. Je werkt nauw met elkaar samen, dus communicatie met elkaar en met de klant is erg belangrijk. Dit heb ik als fijn ervaren tijdens de periode bij VSB Groep. Het is een erg breed bedrijf, dus je bent elke dag met andere dingen bezig. Al met al ben ik tevreden over de leermogelijkheden bij VSB Groep.

 

 

 

Ben je enthousiast over een stage bij VSB Groep? Dan ontvangen we graag je sollicitatie voorzien van CV per e-mail op directie@vsbgroep.nl