Over VSB

Over VSB

VSB Groep is sinds haar oprichting, ruim 30 jaar geleden, uitgegroeid tot een zeer diverse en breed georiënteerde organisatie welke haar sporen heeft verdiend in verschillende branches, namelijk; Trucks & Trailers, Parts en Sierbestrating.

Sierbestrating:

De oorsprong van VSB Groep wordt gevonden bij de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte gebakken bestratingsmaterialen. VSB Groep beheerst met haar eigen machinepark het volledige proces van het uitnemen van de klinkers, transport, opslag en de uiteindelijke levering. De (gebakken of natuursteen) bestratingen zijn op overzichtelijke wijze in onze modeltuin gepresenteerd en worden via diverse on- en offline kanalen verkocht. VSB Groep streeft er naar om de voordeligste aanbieder van Nederland te zijn, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Deze formule werkt al meer dan 30 jaar!

 

 

Trucks & Trailers:

Al jaren is de VSB Groep een toonaangevende handelsonderneming in de markt van gebruikte vrachtwagens, trekkers, opleggers, bakwagens, aanhangwagens, kippers en overig rollend materiaal. Naast de continu wisselende en zeer diverse voorraad, hebben wij onze goede reputatie te danken aan de uitgebreide service die wij verlenen. Hierbij moet u denken aan het aanvragen van alle (export) documenten, tenaamstellen, APK, etc. Zelfs transport van deur tot deur is bij de VSB Groep geen probleem.

 

Truckparts:
VSB Groep heeft de afgelopen jaren een sterke naam opgebouwd als leverancier van nieuwe- en gebruikte truckonderdelen. Met veel zorg worden de onderdelen opgeslagen in het magazijn te Druten. Na verkoop kunnen de onderdelen direct gemonteerd worden door de klant. Naast losse verkoop van onderdelen is VSB Groep in staat om de klant volledig te ontzorgen door de aangekochte onderdelen door ervaren monteurs te laten monteren op de truck.