Stages

Voor enthousiaste scholieren biedt VSB Groep een prachtige combinatie tussen een uitdagende baan en leren. Bij VSB Groep kan je op verschillende niveaus en binnen verschillende vakgebieden opgeleid worden en krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen onder het toeziend oog van ervaren vakspecialisten. Al jaren is VSB Groep een erkend leerbedrijf.

MBO stages
Voorbeelden van populaire werk- en leerfuncties zijn bijvoorbeeld bedrijfsautotechnicus en constructiewerker, waarbij je met de meest moderne apparatuur en gereedschappen het vak leert.

Een andere uitdagende stage is de functie van verkoopmedewerker, dit kan zowel op het gebied van Trucks & Trailers als Sierbestrating.

Bekijk al onze MBO stageplaatsen >>


Casper Koopmans, 22 jaar, student aan het ROC Rivor in Tiel studeert Marketing en Communicatie niveau 4. Hij liep stage bij de VSB Groep van November 2016 tot April 2017. Hierover schrijft hij:

 

´´De VSB Groep is een stagebedrijf waar je meerdere kanten van de handel kunt ervaren. Je kunt er veel leren over verkoop en marketing maar ook steek je veel op van inkoop, transport en communicatie. Iedereen staat in het bedrijf open om je te helpen ontwikkelen en het team is zeer prettig in de samenwerking. Ik heb een hele leuke en leerzame stageperiode gehad  en kan de stageplaats dan ook zeker aanraden!´´

HBO stages
Ook voor een HBO stages voor de opleidingen Small Business and Retail Management, International Business and Languages, Commerciële Economie, Marketing en Communicatie hebben stageplaatsen. Upload je CV en motivatiebrief en geef in je motivatie aan welke periode je vanuit school stage moet lopen en wat je hierin moet doen. De VSB Groep heeft al studenten van verschillende Hogescholen begeleid, waaronder de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

DIRECT SOLLICITEREN